Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Bundás húsok új formában: 5+1 szuper recepttel

Dátum: 2015-09-14 / Írta: Budai István / Látták: 39886 /

Szinte hagyomány, hogy minden vasárnap rántott hús kerül az asztalra, de hogy ne legyen unalmas, dobjuk fel egy pár aprósággal!




  • 1. Sajtkrémes bundában sült csirkemell

    sajtkremes bund

    Hozzávalók:

    1. 6 nagyobb csirkemellfilé szelet
    2. 1 csapott kk só
    3. 10 dkg liszt a forgatáshoz
    4. 7-8 dl olaj a sütéshez

    A recept ide kattintva folytatódik!

    2. Kefires bundában sült karajszelet

    kefires bundába

    Hozzávalók:

    1. 8 nagy szelet karaj
    2. 1-1 csipet só
    3. 3 púpos ek liszt a forgatáshoz
    4. 7-8 dl olaj a sütéshez

    A recept ide kattintva folytatódik!

    3. Csirkemell sajtos-zöldborsós bundában

    sajtoszoldborsos

    Hozzávalók:

    1. 6 nagyobb csirkemellfilé szelet
    2. 0,5 kk só
    3. 2 púpos ek liszt a forgatáshoz
    4. 6-7 dl olaj a sütéshez

    A recept ide kattintva folytatódik!

    4. Csirkemell túrós bundában

    turos

    Hozzávalók:

    1. 500 g csirkemell
    2. 200 g túró
    3. 160 g liszt
    4. 3 tojás
    5. 1 tk só
    6. 200 ml tej
    7. olaj

    A recept ide kattintva folytatódik!

    5. Magyaros palacsintabundában sült csirkemell

    magyaros

    Hozzávalók:

    1. 10 kisebb szelet csirkemell filé
    2. só a fűszerezéshez
    3. 6 púpos ek liszt (kb. 12 dkg)
    4. 2 tojás
    5. 1 csapott kk só
    6. 1 púpos tk magyaros fűszerkeverék
    7. kb. 1,2 dl tej
    8. 6-7 dkg liszt a forgatáshoz
    9. olaj bőven a sütéshez

    A recept ide kattintva folytatódik!

    +1 Az eredeti bécsi szelet receptje

    becsi

    Hozzávalók:

    1. 8 szelet borjúhús
    2. tej
    3. fokhagyma
    4. liszt, tojás zsemlemorzsa a panírhoz
    5. olaj a sütéshez
    6. citrom a tálaláshoz

    A recept ide kattintva folytatódik!

    Szólj hozzá