1. Sajtkrémes bundában sült csirkemell
Hozzávalók:
- 6 nagyobb csirkemellfilé szelet
- 1 csapott kk só
- 10 dkg liszt a forgatáshoz
- 7-8 dl olaj a sütéshez
A recept ide kattintva folytatódik!
2. Kefires bundában sült karajszelet
Hozzávalók:
- 8 nagy szelet karaj
- 1-1 csipet só
- 3 púpos ek liszt a forgatáshoz
- 7-8 dl olaj a sütéshez
A recept ide kattintva folytatódik!
3. Csirkemell sajtos-zöldborsós bundában
Hozzávalók:
- 6 nagyobb csirkemellfilé szelet
- 0,5 kk só
- 2 púpos ek liszt a forgatáshoz
- 6-7 dl olaj a sütéshez
A recept ide kattintva folytatódik!
4. Csirkemell túrós bundában
Hozzávalók:
- 500 g csirkemell
- 200 g túró
- 160 g liszt
- 3 tojás
- 1 tk só
- 200 ml tej
- olaj
A recept ide kattintva folytatódik!
5. Magyaros palacsintabundában sült csirkemell
Hozzávalók:
- 10 kisebb szelet csirkemell filé
- só a fűszerezéshez
- 6 púpos ek liszt (kb. 12 dkg)
- 2 tojás
- 1 csapott kk só
- 1 púpos tk magyaros fűszerkeverék
- kb. 1,2 dl tej
- 6-7 dkg liszt a forgatáshoz
- olaj bőven a sütéshez
A recept ide kattintva folytatódik!
+1 Az eredeti bécsi szelet receptje
Hozzávalók:
- 8 szelet borjúhús
- tej
- fokhagyma
- liszt, tojás zsemlemorzsa a panírhoz
- olaj a sütéshez
- só
- citrom a tálaláshoz