Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

A legjobb magyaros fogások: 7 szaftos finomság

Dátum: 2015-12-15 / Írta: Budai István / Látták: 24429 /

Neked melyik a kedvenced?




  • 1. Kolbászhússal töltött dagadó

    dagadó

    Hozzávalók:

    1. 90 dkg-os sertés dagadó
    2. 25 dkg darált sertés hús
    3. 1 jó púpos tk só
    4. 0,5 kk őrölt bors
    5. 1 tk házi fokhagymakrém
    6. 1 tk fűszerpaprika
    7. 1 kk csemege paprikakrém

    Továbbá:

    1. 0,5 dl olaj
    2. 1 csapott kk só
    3. 0,5 kk őrölt bors
    4. 1 kk házi fokhagymakrém
    5. 2 ek zsír

    A recept ide kattintva folytatódik!

    2. Csirkemáj magyarosan

    csirkemaj

    Hozzávalók:

    1. 0,5 kg csirkemáj
    2. 1-1 db zöld és piros paprika
    3. 2 db paradicsom
    4. 1 nagyobb fej vöröshagyma
    5. 2 gezerd fokhagyma
    6. 1 ek olaj
    7. őrölt bors
    8. 1 tk őrölt pirospaprika

    A recept ide kattintva folytatódik!

    3. Magyaros krémsajtos göngyölt csirkemell

    kremsajtos

    Hozzávalók:

    1. 4 csirkemellfilé
    2. 30 dkg tömlős krémsajt
    3. 5-6 levél medvehagyma, vagy 2 szál újhagyma
    4. 2 hegyes erős paprika
    5. 1 szál parasztkolbász
    6. 8 szelet bacon
    7. őrölt fehér bors
    8. szárnyas fűszerkeverék

    A recept ide kattintva folytatódik!

    4. Magyaros pácolt csülök

    csulok

    Hozzávalók:

    1. 1,5 kg csontozott csülök
    2. őrölt bors
    3. őrölt paprika
    4. csipetnyi csípős paprika
    5. morzsolt kakukkfű
    6. étolaj

    A recept ide kattintva folytatódik!

    5. Magyaros göngyölt csirkecomb filé

    csirkecomb

    Hozzávalók:

    1. 4 csirkecomb
    2. 4 szelet trappista sajt
    3. 1 szál parasztkolbász
    4. 2 hegyes erős paprika
    5. szárnyas fűszerkeverék

    A recept ide kattintva folytatódik!

    6. Bakonyi sertésragu

    bakonyi

    Hozzávalók 4 személyre:

    1. 50 dkg sertés comb vagy lapocka
    2. 30 dkg gomba
    3. 15 dkg húsos füstölt szalonna
    4. 1 db paprika
    5. 1 db paradicsom
    6. 2 fej vöröshagyma
    7. 2 dl tejföl
    8. 2 ek finom liszt
    9. 1 csapott ek pirospaprika
    10. őrölt fekete bors

    A recept ide kattintva folytatódik!

    7. Csáky rostélyos

    csaky

    Hozzávalók:

    1. 80 dkg marha rostélyos
    2. 10 dkg füstölt szalonna
    3. 2 ek zsír
    4. 1 db paprika
    5. 1 db paradicsom
    6. 3 fej vöröshagyma ( 1 fej a lecsóhoz)
    7. 2 gerezd fokhagyma
    8. 30-40 dkg lecsó (idényben 30dkg paprika, 20 dkg paradicsom )
    9. 1 tk őrölt pirospaprika
    10. őrölt bors
    11. 4 db tojás
    12. 1 kis pohár tejföl (20%)
    13. 2 ek liszt

    A recept ide kattintva folytatódik! 

     

    Szólj hozzá