Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Csirkemáj magyarosan recept

Csirkemáj magyarosan
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 0,5 kg csirkemáj
    • 1-1 db zöld és piros paprika
    • 2 db paradicsom
    • 1 nagyobb fej vöröshagyma
    • 2 gezerd fokhagyma
    • 1 ek olaj
    • őrölt bors
    • 1 tk őrölt pirospaprika

    Elkészítése:

    A hagymát apróra vágjuk, majd az olajon megpirítjuk.

    Ezután bele tesszük a csirkemájat (csíkokra is vághatjuk), felöntjük kb 1 dl forró vízzel,fedő alatt pároljuk. Pár perc múlva hozzáadjuk a kicsumázott,felszeletelt zöldpaprikákat, a paradicsomot, a megtört fokhagymát.

    A főzés végén megszórjuk piros paprikával. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

    Fontos, hogy a csirkemájat főzés közben ne fűszerezzük, mert kesernyés ízt kaphat.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá