1 . Labanc pecsenye
Hozzávalók:
- 6 vastagabb szelet tarja
- só, bors ízlés szerint
- mustár
- 6 szelet füstölt, főtt sonka
- 6 szelet kicsit keményebb sajt
- 3 ek finomliszt
- 1,5 tk fűszerpaprika
A recept ide kattintva folytatódik >>>
2. Tepsis csirkecomb
Hozzávalók:
- 8 csirkecomb (nálunk most felső, de lehet alsóval és vagyesen is)
- finomliszt
- só, bors ízlés szerint
- a tetejére kb 20 dkg reszelt sajt
- 350 g tejföl
- 1 ek mustár
- 1 ek méz
- 3 gerezd fokhagyma
- kb 0,5 dl étolaj
- só, bors ízlés szerint
A recept ide kattintva folytatódik >>>
3. Zöldséges karajcsíkok
Hozzávalók:
- 60 dkg sertés karaj csont nélkül
- fél csokor új hagyma
- 2 szál sárgarépa
- 2 db piros kaliforniai paprika
- 5-6 fej nagyobb gomba
- 2 hegyes erős paprika
- 1 kk őrölt bors
- 1 kk chili fűszerkeverék
- 1 kk só
- cayenne bors
- 1 mk gyömbér
- 5 cl olívaolaj
A recept ide kattintva folytatódik >>>
4. Ínyenc csirkesült ananásszal
Hozzávalók:
- 6 vastagabb szelet csirkemell filé
- Só ízlés szerint
- Őrölt bors ízlés szerint
- 340 gramm darabolt ananász konzerv
- 6 szelet ementáli sajt
A recept ide kattintva folytatódik >>>
5. Tavaszi rakott karaj
Hozzávalók:
- 4 szelet karaj csont nélkül
- 2 paradicsom
- 2 hegyes erős paprika
- 2 fej lila hagyma
- 8 levél medvehagyma
- 8 szelet bacon
- 4 szelet sajt
- só
- grill fűszer
A recept ide kattintva folytatódik >>>
6. Nem lehet abbahagyni csirke
Hozzávalók:
- 1 kg csirkemellfilé
- 6 púpozott evőkanál liszt
- 2 púpozott evőkanál pirospaprika
- 1 evőkanál só
- 1 mokkáskanál majoranna
- 1 evőkanál szárnyas fűszer
- 1 mokkáskanál őrölt bors
A recept ide kattintva folytatódik >>>
7. Sajtos tepsis karaj paprikásan
Hozzávalók:
- 8 közepes szelet karaj
- 2 ek olaj
- 8 borsónyi csemege paprikakrém
- 1 csipet só
- 1 csipet őrölt bors
- 20 dkg tejföl
- 15 dkg trappista sajt