Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

7 szaftos húsétel az ünnepi asztalra

Dátum: 2015-12-22 / Írta: Budai István / Látták: 107302 /

Ha nem ragaszkodsz a hagyományos menühöz, akkor ezekben a húsételekben nem csalódhatsz!




  • 1. Zsebes karaj

    karaj

    Hozzávalók:

    1. 1,5 kg csont nélküli karaj egyben
    2. 10 dkg szeletelt bacon szalonna
    3. 1 húsleves kocka
    4. 20 dkg trappista sajt
    5. 1 szál kolbász
    6. 1 vöröshagyma
    7. 1 piros kaliforniai paprika

    Pác:

    1. olaj
    2. magyaros sültek fűszerkeverék
    3. vegeta
    4. őrölt bors
    5. pirospaprika

    A recept ide kattintva folytatódik! >>>

    2. Római tálban sült sörös csülök

    csülök

    Hozzávalók:

    1. 2 kicsontozott csülök
    2. fél doboz sör (bármilyen, nálunk Dreher nyári limitált kiadása került felhasználásra)
    3. bors
    4. provence-i fűszer
    5. 2 hagyma
    6. 3 gerezd fokhagyma
    7. 4-5 ek ketchup
    8. 4-5 ek mustár
    9. rozmaring ág

    A recept ide kattintva folytatódik! >>>

    3. Fűszeres karaj szeletek

    fuszereskaraj

    Hozzávalók:

    1. 6 szelet bőrös karaj
    2. 5-6 gerezd fokhagyma
    3. 1 tk durvára őrölt bors
    4. 1 chili paprika
    5. 1 tk flekken fűszerkeverék
    6. só ízlés szerint
    7. étolaj vagy zsír

    A recept ide kattintva folytatódik! >>>

    4. Tepsis csirke

    tepsiscsirke

    Hozzávalók:

    1. 3 egész csirkecomb
    2. 3 szál újhagyma
    3. 2 gerezd fokhagyma
    4. néhány szál kakukkfű
    5. néhány levél bazsalikom
    6. 25 dkg koktélparadicsom
    7. 25 dkg fehér bab konzerv
    8. fél chili aprítva
    9. néhány szelet kolozsvári szalonna
    10. 3 dl víz

    A recept ide kattintva folytatódik! >>>

    5. Sajtos-gombás csirkemell

    sajtoscsirke

    Hozzávalók:

    1. 4 db csirkemell filé
    2. egy vöröshagyma
    3. 10-12 db csiperke gomba (kb 20 dkg)
    4. petrezselyemzöld
    5. só, bors
    6. egy csomag mozzarella
    7. 10 dkg reszelt kapuvári  félzsíros sajt
    8. 2 evőkanál olaj
    9. egy teáskanálnyi vaj
    10. két kis paradicsom
    11. 1 evőkanál rozsliszt
    12. 1 teáskanál fűszerpaprika

    A recept ide kattintva folytatódik! >>>

    6. Fokhagymás, bőrös ült oldalas

    bőrös csülök

    Hozzávalók:

    1. 1,5 kg oldalas
    2. só ízlés szerint
    3. őrölt bors ízlés szerint
    4. ételízesítő
    5. 6-8 gerezd fokhagyma

    A recept ide kattintva folytatódik!

    7. Hagymás rostélyos szűzérmék

    rostelyos

    Hozzávalók:

    1. 1 közepes méretű szűzpecsenye
    2. 1 nagy fej vöröshagyma
    3. 1 dl étolaj
    4. 3 nagy gerezd fokhagyma
    5. csipet só
    6. csipet bors
    7. 2 csapott ek liszt

    A recept ide kattintva folytatódik! >>>

    Szólj hozzá