Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

6 édes aprósütemény délutánra

Dátum: 2016-02-13 / Írta: Budai István / Látták: 43166 /

Tudsz ennél jobb délutáni programot?




  • 1. A legpuhább linzer

    linzer

    Hozzávalók:

    1. 30 dkg liszt
    2. 20 dkg margarin
    3. 10 dkg porcukor
    4. 1 tojás sárgája
    5. 1 csomag vaniliás cukor
    6. fél citrom reszelt héja
    7. 1 teáskanál sütőpor
    8. 1 üveg baracklekvár

    A recept ide kattintva folytatódik! >>>

    2. Narancsos töltött keksz

    narancsos

    Hozzávalók:

    A tésztához:

    1. 1 db narancs
    2. 50 dkg finomliszt
    3. 1 kk sütőpor
    4. csipet só
    5. 25 dkg vaj
    6. 20 dkg porcukor
    7. 2 tojássárgája
    8. 1 db tojás

    A recept ide kattintva folytatódik! >>>

    3. Csokis medvetalp

    medvetalp

    Hozzávalók:
    Tészta:

    1. 15 dkg vaj
    2. 8 dkg porcukor
    3. csipet só
    4. 1 tojás
    5. 26 dkg liszt
    6. 2 dkg átszitált kakaópor

    Töltelék:

    1. 10 dkg étcsoki
    2. 2 dl habtejszín
    3. 5 dkg puha vaj

    A recept ide kattintva folytatódik! >>>

    4. Omlós keksz mogyorókrémmel

    mogyorkremes

    Hozzávalók:

    1. 12,5 dkg vaj
    2. 4 dkg porcukor
    3. 22 dkg liszt
    4. 3 dkg étkezési keményítő
    5. 1 tk sütőpor
    6. csipet só
    7. 1 csomag vaníliás cukor
    8. 3 tojássárgája
    9. mogyorókrém az összeragasztáshoz

    A recept ide kattintva folytatódik! >>>

    5. Mazsolás diós kifli

    kiflik

    Hozzávalók:

    1. 5 dkg őrölt mazsola
    2. 5 dkg őrölt dió
    3. 30 dkg liszt
    4. 15 dkg vaj
    5. 2 tojássárgája
    6. 1 tk mézeskalács fűszerkeverék
    7. 1 tk sütőpor
    8. 1 ek tejföl
    9. 10 dkg ét tortabevonó
    10. vaníliás porcukor a bevonathoz

    A recept ide kattintva folytatódik! >>>

    6. Néró

    nero

    Hozzávalók:

    1. 25 dkg liszt
    2. 15 dkg vaj
    3. 15 dkg porcukor
    4. 5 tojássárgája
    5. 1 csomag vaníliás cukor
    6. 1 citrom reszelt héja

    Töltelék:

    1. sárgabarack lekvár
    2. csoki a díszítéshez

    A recept ide kattintva folytatódik! >>>

    Szólj hozzá