Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Néró recept

Néró
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 25 dkg liszt
    • 15 dkg vaj
    • 15 dkg porcukor
    • 5  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
    • 1 csomag vaníliás cukor
    • 1 citrom reszelt héja

    Töltelék:

    • sárgabaracklekvár
    • csoki a díszítéshez

    Elkészítése:

    A szoba hőmérsékletű vajat habosra keverjük a porcukorral, majd egyesével hozzáadjuk a tojássárgákat, végül a lisztet és az ízesítőanyagokat is hozzákeverjük.

    Sima csöves nyomózsákból kis halmokat (kb. 2-3 cm) nyomunk a sütőpapírral bélelt tepsire. 180 fokra előmelegített sütőben 10-12 perc alatt megsütjük.

    Amikor kihűlt, sárgabaracklekvárral összeragasztunk egy-egy korongot. A gőz felett megolvasztott csokit nejlon zacskóba tesszük, a sarkát levágjuk (de csak egy kicsit csippentünk le), és a betöltött sütik tetejére fecskendezzük a csokit.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá