1. Pecsenye
Hozzávalók:
- 1500 g tarja
- só
- őrölt fekete bors
- őrölt kömény
- zsír
- 2 hagyma
- 6 gerezd fokhagyma
A recept ide kattintva folytatódik!
2. Római tálban sült sörös csülök
Hozzávalók:
- 2 kicsontozott csülök
- fél doboz sör
- só
- bors
- provence-i fűszer
- 2 hagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 4-5 ek ketchup
- 4-5 ek mustár
- rozmaring ág
A recept ide kattintva folytatódik!
3. Borsos tokány
Hozzávalók:
- 1 kg sertéshús
- 5 dkg füstölt szalonna
- 2 ek tyúkzsír
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 1 kk só
- 1 tk őrölt pirospaprika
- 1 kk őrölt bors
- 2 ek házi darált paprika
- 1 közepes paradicsom héj nélkül
- 1 tk liszt
A recept ide kattintva folytatódik!
4. Húsimádó karaj bébispenóttal töltve
Hozzávalók:
- 5-6 szelet hosszúkaraj
- füstölt hús (comb, karaj) szeletek
- szeletelt bacon
- bébi spenót
- só
- bors
- zöldfűszeres-citromos grill fűszer
- olíva olaj
A recept ide kattintva folytatódik!
Töltött sertésborda kolbászos krémsajtos töltelékkel
Hozzávalók:
- 4 szelet karaj csont nélkül
- 1 db hegyes erős paprika
- 1 db piros kápia paprika
- 1 db lila hagyma
- 4 db cikk kenhető sajt
- 20 dkg parasztkolbász
- só
- őrölt fehér bors