Leves
Leves A: Sajtos-póréhagymás burgonyakrémleves
Hozzávalók:
Hozzávalók:
- 1 csomag Low Ca burgonyakrémleves por
- 100 g ömlesztett sajt
- 400 g póréhagyma
- 200 g szalonna (vagy csirkemell sonka)
- petrezselyemzöld
Recept ide kattintva folytatódik »»»
Leves B: Krémes fokhagyma leves
Hozzávalók:
Hozzávalók:
- 2 ek vaj
- 1 fej vöröshagyma
- 12 gerezd fokhagyma
- 2 krumpli
- só, bors, őrölt kömény
- 200-250 ml főzőtejszín
- csipetnyi petrezselymzöld
- pirított kenyérdarabok
- 0,5 l zöldségleves alaplé
- 1 l víz
Recept ide kattintva folytatódik »»»
Főétel
Főétel A: Sajtos rakott cukkini
Hozzávalók:
Hozzávalók:
- 1 kg cukkini
- 1 evőkanál olaj
- 10 dkg edami sajt
- 5 dkg füstölt ízű sajt
- 5 dkg vaj
- 2 dl tejföl
- tojássárgája
- só
- őrölt bors
- (10 dkg főtt, füstölt hús)
Recept ide kattintva folytatódik »»»
Főétel B: Paradicsomos-csirkés csőben sült penne
Hozzávalók:
Hozzávalók:
- 50 dkg hámozott, paradicsomlében eltett paradicsom
- 1 egész csirkemell
- 1 tk (barna)cukor
- 1/4-ed tk chilipehely
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd zúzott fokhagyma
- 3 ek mascarpone
- só, bors
- 20 dkg penne
- olaj
- 10 dkg mozzarella
Recept ide kattintva folytatódik »»»
Desszert
Desszert A: Tölcsérfánk
Hozzávalók:
Hozzávalók:
- 100 g liszt
- 100 g tej
- 1 db tojás
- 1/2 teáskanál sütőpor
- 1 csipet só
- 2 evőkanál porcukor