1 . Tepsis csirkecomb
Hozzávalók:
- 8 csirkecomb (nálunk most felső, de lehet alsóval és vagyesen is)
- finomliszt
- só, bors ízlés szerint
- a tetejére kb 20 dkg reszelt sajt
- 350 g tejföl
- 1 ek mustár
- 1 ek méz
- 3 gerezd fokhagyma
- kb 0,5 dl étolaj
- só, bors ízlés szerint
A recept ide kattintva folytatódik >>>
2. Háromhagymás csirke aprópecsenye
Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemell
- 80 dkg burgonya
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 10 dkg gyöngyhagyma (ecetes)
- 10 db koktélparadicsom
- 1 ek liszt
- borsikafű
- köménymag
- só
A recept ide kattintva folytatódik >>>
3. Mézes fokhagymás csirkeszárny
Hozzávalók:
- 1,5 kg csirkeszárny
- 20 dkg füstölt sajt
- 2 ek méz
- 2 ek bazsalikom
- 6 gerezd fokhagyma
- 4 ek szójaszósz
- 3 ek olívaolaj
- só ízlés szerint
A recept ide kattintva folytatódik >>>
4. Gombás csirkemell
Hozzávalók:
- 4 szelet csirkemellfilé
- 1 mk bors
- 1 mk só
- 1 ek olaj
- 1 kisebb fej vöröshagyma
- petrezselyem zöldje
A recept ide kattintva folytatódik >>>
5. Burkolt csirkecombok
Hozzávalók:
- 6 csirke felsőcomb
- 4 ek tejföl
- 1 csokor aprított petrezselyemzöld
- fél fej lilahagyma apróra vágva
- 2 gerezd zúzott fokhagyma
- só, bors ízlés szerint
- 15 dkg reszelt sajt
- 12 szelet bacon
- kevés olaj
A recept ide kattintva folytatódik >>>
6. Roston sült csirkemell párolt rizzsel
Hozzávalók:
- 0,5 kg csirkemell filé
- sült csirke fűszersó
- bazsalikom
- kevés olívaolaj
- rizs
- zöldborsó
- petrezselyem
- medvehagyma
- kevés olaj és só