1. Zsebes karaj
Hozzávalók:
- 1,5 kg csont nélküli karaj egyben
- 10 dkg szeletelt bacon szalonna
- 1 húsleves kocka
- 20 dkg trappista sajt
- 1 szál kolbász
- 1 vöröshagyma
- 1 piros kaliforniai paprika
Pác:
- olaj
- magyaros sültek fűszerkeverék
- vegeta
- só
- őrölt bors
- pirospaprika
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
2. Római tálban sült sörös csülök
Hozzávalók:
- 2 kicsontozott csülök
- fél doboz sör (bármilyen, nálunk Dreher nyári limitált kiadása került felhasználásra)
- só
- bors
- provence-i fűszer
- 2 hagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 4-5 ek ketchup
- 4-5 ek mustár
- rozmaring ág
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
3. Fűszeres karaj szeletek
Hozzávalók:
- 6 szelet bőrös karaj
- 5-6 gerezd fokhagyma
- 1 tk durvára őrölt bors
- 1 chili paprika
- 1 tk flekken fűszerkeverék
- só ízlés szerint
- étolaj vagy zsír
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
4. Tepsis csirke
Hozzávalók:
- 3 egész csirkecomb
- 3 szál újhagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- néhány szál kakukkfű
- néhány levél bazsalikom
- 25 dkg koktélparadicsom
- 25 dkg fehér bab konzerv
- fél chili aprítva
- néhány szelet kolozsvári szalonna
- 3 dl víz
- só
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
5. Sajtos-gombás csirkemell
Hozzávalók:
- 4 db csirkemell filé
- egy vöröshagyma
- 10-12 db csiperke gomba (kb 20 dkg)
- petrezselyemzöld
- só, bors
- egy csomag mozzarella
- 10 dkg reszelt kapuvári félzsíros sajt
- 2 evőkanál olaj
- egy teáskanálnyi vaj
- két kis paradicsom
- 1 evőkanál rozsliszt
- 1 teáskanál fűszerpaprika
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
6. Fokhagymás, bőrös ült oldalas
Hozzávalók:
- 1,5 kg oldalas
- só ízlés szerint
- őrölt bors ízlés szerint
- ételízesítő
- 6-8 gerezd fokhagyma
A recept ide kattintva folytatódik!
7. Hagymás rostélyos szűzérmék
Hozzávalók:
- 1 közepes méretű szűzpecsenye
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 1 dl étolaj
- 3 nagy gerezd fokhagyma
- csipet só
- csipet bors
- 2 csapott ek liszt