Vörösboros vaddisznóragu recept

Hozzávalók:
- 1 kg vaddisznó apróhús
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 10 dkg gomba
- 2 dl vörösbor
- só
- bors
- szegfűbors
- borókabogyó
- rozmaring
- 1 púpos tk liszt
Elkészítése:
A vadhúst előkészítjük, jól megmossuk.
A hagymákat üvegesre pároljuk, majd a hússal, fűszerekkel jól összefőzzük. Amikor már elfőtte a levét, akkor adjuk hozzá a gombát és a vörösbort. Amikor az alkohol kiforr belőle, akkor 1 dl vizet kikeverjük a liszttel és a raguhoz öntjük. Összefőzzük és párolt rizzsel tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »