Vörösboros vaddisznóragu recept

Hozzávalók:
- 1 kg vaddisznó apróhús
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 10 dkg gomba
- 2 dl vörösbor
- só
- bors
- szegfűbors
- borókabogyó
- rozmaring
- 1 púpos tk liszt
Elkészítése:
A vadhúst előkészítjük, jól megmossuk.
A hagymákat üvegesre pároljuk, majd a hússal, fűszerekkel jól összefőzzük. Amikor már elfőtte a levét, akkor adjuk hozzá a gombát és a vörösbort. Amikor az alkohol kiforr belőle, akkor 1 dl vizet kikeverjük a liszttel és a raguhoz öntjük. Összefőzzük és párolt rizzsel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »