Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Szalonnával spékelt fácánsült recept

Szalonnával spékelt fácánsült
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető


  • Hozzávalók:

    • 1 db egész fácán
    • 15 dkg füstölt szalonna
    • húsleves alaplé
    • őrölt bors
    • delikát
    • olaj

    Elkészítése:

    A fácánt húsleves alaplében puhára főzzük, majd óvatosan kiemeljük, és egy hőálló tálba helyezzük. Sóval, borssal, delikáttal megszórjuk, kevés olajjal meglocsoljuk, majd a katonákra vágott füstölt szalonnával bőségesen megtűzdeljük.

    A húsleves alaplével meglocsoljuk, majd előmelegített sütőben készre sütjük, időközönként a húslével meglocsolgatva.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Szólj hozzá

    Őket is nézd meg!

  • Ajánlott cikkek