Pavlova torta recept

Hozzávalók:
- 8 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
- 30 dkg kristálycukor
- 2 evőkanál étkezési keményítő
- 8 dkg darált mogyoró
A krémhez:
- 10 dkg málna
- 25 dkg mascapone sajtkrém
- 2 dl habtejszín
- 5 dkg porcukor
Elkészítése:
A sütőt 100 fokra előmelegítjük. 8 db tojásfehérjét felverjük kemény habbá, majd fokozatosan hozzáadjuk a 30 dkg kristálycukrot, és a 2 evőkanál étkezési keményítőt, majd a darált mogyorót. (Én egy pite formában készítettem, beleöntöttem, és kb. 50-60 percig sütöttem).
Miután megsült, hagyjuk kihülni, ezután a krémet elkészítjük, úgy, hogy a habtejszínt felverjük nagyon keményre, és hozzáadjuk a mascaponét és a porcukrot. Ezután a gyümölcsöt ráhelyezzük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »