Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Pavlova torta recept

Pavlova torta
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 8 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
    • 30 dkg kristálycukor
    • 2 evőkanál étkezési keményítő
    • 8 dkg darált mogyoró

    A krémhez:

    • 10 dkg málna
    • 25 dkg mascapone sajtkrém
    • 2 dl habtejszín
    • 5 dkg porcukor

    Elkészítése:
    A sütőt 100 fokra előmelegítjük. 8 db tojásfehérjét felverjük kemény habbá, majd fokozatosan hozzáadjuk a 30 dkg kristálycukrot, és a 2 evőkanál étkezési keményítőt, majd a darált mogyorót. (Én egy pite formában készítettem, beleöntöttem, és kb. 50-60 percig sütöttem).
    Miután megsült, hagyjuk kihülni, ezután a krémet elkészítjük, úgy, hogy a habtejszínt felverjük nagyon keményre, és hozzáadjuk a mascaponét és a porcukrot. Ezután a gyümölcsöt ráhelyezzük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá