Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Párantorta recept

Párantorta
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 5  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 5 evőkanál liszt
    • 5+3 ek cukor
    • 1 cs sütőpor
    • 1 cs pudingpor
    • 3 dl tej
    • 15 dkg margarin
    • 1 ek zselatin
    • 3 ek meleg víz
    • 50 dkg cukor
    • ételszínezék

    Elkészítése:
    5 tojásos piskótát sütünk 5 ek cukorral,5 ek liszttel,sütőporral kb 15*25 cm-es tepsiben. Hagyjuk kihűlni,majd vízszintesen félbevágjuk.Betöltjük a krémmel: 3 dl tejben 3 ek cukorral sűrűre főzzük a pudingport,majd hűlés után belekeverjük a margarint. A torta külsejére is kerüljön krém,mert azt fogja oda a cukormasszát: 3 evőkanál vízben főzzük a zselatint,majd lassan adagolva a porcukrot tésztaszerű masszává gyúrjuk,lehet belerakni 1 ek margarint is. Ételfestékkel színezzük.A fondant vagy cukormasszát porcukros vagy lisztezett deszkán kinyújtjuk és ráigazítjuk a tortára. Maradékból díszítjük.Jó étvágyat!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá