Húsvéti nyuszi recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
A piskótához:
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 ek cukor
- 8 ek liszt
- 4 ek víz
- 1 cs sütőpor
A krémhez:
- fél cs kókuszreszelék
- vaj
- porcukor
Elkészítése:
A piskóta elkészítéséhez szétválasztjuk. A sárgákat kikeverjük a vízzel és a cukor egy részével. Elkezdjük felverni a tojásfehérjét, hozzáadjuk a megmaradt cukrot, majd összekeverjük a sárgájával. Ezután a sütőport összekeverjük a liszttel, majd hozzáadjuk a masszához. Ezután egy 26 cm-es formába öntjük és kb 25 percig sütjük.
Amíg sül a piskóta, nekiállunk a krém elkészítésének. A vajat a porcukorral jól összedolgozzuk, majd beletesszük a kókuszreszeléket.
Ha kész a piskóta, kettévágjuk, így két félkört kapunk. Megkenjük az egyik félkört a krémmel, összeragasztjuk a két félkört, majd az egészet bevonjuk a krémmel. A nyúl fülei is piskótából vannak. Egy kis részt vágtam ki a félkörökből hozzá.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »