Húsvéti nyuszi recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
A piskótához:
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 ek cukor
- 8 ek liszt
- 4 ek víz
- 1 cs sütőpor
A krémhez:
- fél cs kókuszreszelék
- vaj
- porcukor
Elkészítése:
A piskóta elkészítéséhez szétválasztjuk. A sárgákat kikeverjük a vízzel és a cukor egy részével. Elkezdjük felverni a tojásfehérjét, hozzáadjuk a megmaradt cukrot, majd összekeverjük a sárgájával. Ezután a sütőport összekeverjük a liszttel, majd hozzáadjuk a masszához. Ezután egy 26 cm-es formába öntjük és kb 25 percig sütjük.
Amíg sül a piskóta, nekiállunk a krém elkészítésének. A vajat a porcukorral jól összedolgozzuk, majd beletesszük a kókuszreszeléket.
Ha kész a piskóta, kettévágjuk, így két félkört kapunk. Megkenjük az egyik félkört a krémmel, összeragasztjuk a két félkört, majd az egészet bevonjuk a krémmel. A nyúl fülei is piskótából vannak. Egy kis részt vágtam ki a félkörökből hozzá.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »