Hozzávalók:
A piskótához:
A krémhez:
Elkészítése:
A piskóta elkészítéséhez szétválasztjuk. A sárgákat kikeverjük a vízzel és a cukor egy részével. Elkezdjük felverni a tojásfehérjét, hozzáadjuk a megmaradt cukrot, majd összekeverjük a sárgájával. Ezután a sütőport összekeverjük a liszttel, majd hozzáadjuk a masszához. Ezután egy 26 cm-es formába öntjük és kb 25 percig sütjük.
Amíg sül a piskóta, nekiállunk a krém elkészítésének. A vajat a porcukorral jól összedolgozzuk, majd beletesszük a kókuszreszeléket.
Ha kész a piskóta, kettévágjuk, így két félkört kapunk. Megkenjük az egyik félkört a krémmel, összeragasztjuk a két félkört, majd az egészet bevonjuk a krémmel. A nyúl fülei is piskótából vannak. Egy kis részt vágtam ki a félkörökből hozzá.