Eszterházy torta recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A tojásfehérjét kemény habbá verjük, közben apránként hozzá adjuk a cukrot. A diót a liszttel a sütőporral és a fahéjjal összekeverjük, lazán a tojáshabba forgatjuk. 4 db 23 centiméteres átmérőjű kerek lapot sütünk belőle.
Krémhez pudingot, tojást, cukorral és kevés tejjel simára keverjük. A többi tejet felforraljuk, a tojásos masszát beleöntjük és kellő sűrűsödésig főzzük.
Megvárjuk, amíg kihűl, majd a habosra kevert margarinhoz keverjük. Hozzáadjuk a diót és a konyakot is.
A lapokat sorra megkenjük a krémmel és tetszés szerint díszíthetjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »