Eszterházy torta recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Elkészítése:
A tojásfehérjét kemény habbá verjük, közben apránként hozzá adjuk a cukrot. A diót a liszttel a sütőporral és a fahéjjal összekeverjük, lazán a tojáshabba forgatjuk. 4 db 23 centiméteres átmérőjű kerek lapot sütünk belőle.
Krémhez pudingot, tojást, cukorral és kevés tejjel simára keverjük. A többi tejet felforraljuk, a tojásos masszát beleöntjük és kellő sűrűsödésig főzzük.
Megvárjuk, amíg kihűl, majd a habosra kevert margarinhoz keverjük. Hozzáadjuk a diót és a konyakot is.
A lapokat sorra megkenjük a krémmel és tetszés szerint díszíthetjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.