Csokoládé torta recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
Piskótához:
- 7 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 14 dkg cukor
- 15 dkg liszt
- 2 dkg kakaópor
Krém:
- 25 dkg margarin
- 25 dkg porcukor
- 2 dl víz
- 1 csokipuding
- 6 dkg kakaó
Elkészítése:
A piskótát szokásos módon elkészítjük:a tojásfehérjét habbá verjük, a sárgáját elkeverjük a cukorral majd amikor kész a hab, óvatosan hozzáadjuk a lisztet,kakaót és a sárgáját. Előmelegített sütőben 45-50 perc alatt készre sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük.
A krémhez a pudingból és a vízből sűrű krémet készítünk ezt hagyjuk kihűlni.
A margarint és a cukrot valamint a kakaót habosra keverjük, majd hozzáadjuk a sűrű krémet. Jól összedolgozzuk és betöltjük a tortát.
Ez a pudingos krém azért kell, mert így nem lesz túl vajas.
A tortát étcsokival vonjuk be, vagy csak krémmel kenjük meg.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.