Bounty torta recept

Hozzávalók:
Piskótához:
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 ek cukor
- 3 ek liszt
- 2 ek cukrozatlan kakaópor
Krém:
- 2 dl tejszín
- 10 dkg kókuszreszelék
- cukor ízlés szerint
- esetleg habfixáló
Tetejére:
- 1 tábla min. 70%-os csoki
- 1 ek étolaj
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük, a sárgáját a cukorral kihabosítjuk, majd beleszitáljuk a sütőporral elkevert lisztet és a kakaóport. Óvatosan beleforgatjuk a kemény tojáshabot, majd a tésztát egy 24 cm-es tortaformába öntjük, és 180 fokon tűpróbáig sütjük.
A tejszínt kemény habbá verjük a cukorral, majd hozzákeverjük a kókuszreszeléket. (A habhoz használhatunk habfixálót, ami jobban megtartja a tejszínt.)
Ha kihűlt a piskóta, ketté vágjuk, és megtöltjük a krémmel. A tetejére az olajjal felolvasztott csoki öntjük, és kókuszreszelékkel díszítjük.
A bounty torta kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 8 g
Szénhidrát: 26 g
Zsír: 22 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »