Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Zöldborsós-mascarponés tészta recept

Zöldborsós-mascarponés tészta
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 20 dkg tészta
    • 15 dkg zöldborsó (fagyasztott)
    • 10-15 dkg mascarpone
    • őrölt bors
    • 2 ek a tészta főzővizéből

    Elkészítése:

    A forrásba lévő, enyhén sós vízbe először beletesszük a fagyasztott zöldborsót, majd megvárjuk, hogy újra felforrjon a víz.

    Amikor újra forr, hozzáadjuk a tésztát, és ízlés szerint puhára főzzük. Ezután leszűrjük, majd a zöldborsós-tésztát visszaöntjük az edénybe. Végül rákanalazzuk a mascarponét, sózzuk, megszórjuk őrölt borssal, hozzáadjuk a 2 ek főzővizet, és alaposan összekeverjük.

    Az alaposan összekevert tésztát tányérokra szedjük, és rögtön tálaljuk.

    A zöldborsós-mascarponés tészta kalória és tápérték tartalma:

    Kalória: 191 kcal
    Fehérje: 6 g
    Szénhidrát: 20 g
    Zsír: 10 g
    Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá