Tortilla torta recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 4 tortilla lap
1. réteg:
- hagyma
- fokhagyma
- sárgarépa
- zöldbab
- paprika
- só, őrölt bors
- csili pehely
- kevés olaj a pároláshoz
2. réteg:
- 15 dkg gomba
- 1 ek paradicsompüré
- őrölt bors
- csilipehely
3. réteg:
- 2 csirkecomb sós vízben megfőzve, felcsíkozva
4. réteg:
- joghurt,
- snidling
- újhagyma zöld
- só, őrölt bors
- 1 ek extra szűz olívaolaj
Elkészítése:
Az alap egy natúr lap volt, amire párolt zöldségeket terítettem, kb 1 cm vastagon. Ezek hagyma, fokhagyma, sárgarépa, zöldbab, és paprikacsíkok voltak. Rátettem egy új lapot.
Erre kis olajon megfuttatott, paradicsompürével és csilivel ízesített gombát halmoztam. Következő lap.
Erre sós vízben megfőzött csirkecomb csíkok kerültek.
A tetejét lezártam egy újabb natúr tortillával.
A felső réteg kapott egy joghurtos, zöld fűszeres mártást, amit joghurtból, snidlingből, olíva olajból, sóból, borsból, és újhagymából kevertem ki.
A tortillát lisztből, meleg vízből, olajból, sóból készítettem serpenyőben, de készen is vásárolható.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »
Kekszből álomdesszert – 8 variáció, amit ki kell próbálnod
Ha olyan desszertre vágysz, ami gyorsan elkészül, nem igényel sütőt, de még
Tovább olvasom »
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »

