Hozzávalók:
1. réteg:
2. réteg:
3. réteg:
4. réteg:
Elkészítése:
Az alap egy natúr lap volt, amire párolt zöldségeket terítettem, kb 1 cm vastagon. Ezek hagyma, fokhagyma, sárgarépa, zöldbab, és paprikacsíkok voltak. Rátettem egy új lapot.
Erre kis olajon megfuttatott, paradicsompürével és csilivel ízesített gombát halmoztam. Következő lap.
Erre sós vízben megfőzött csirkecomb csíkok kerültek.
A tetejét lezártam egy újabb natúr tortillával.
A felső réteg kapott egy joghurtos, zöld fűszeres mártást, amit joghurtból, snidlingből, olíva olajból, sóból, borsból, és újhagymából kevertem ki.
A tortillát lisztből, meleg vízből, olajból, sóból készítettem serpenyőben, de készen is vásárolható.