Tésztasaláta brokkolival recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg száraztészta
- 20 dkg szeletelt bacon
- 20 dkg mozzarella
- 50 dkg brokkoli
- 1 db lilahagyma
- 2 ek kacsazsír
- őrölt bors
- só
Elkészítése:
A tésztát (nagykocka, fodros nagykocka, széles metélt) forrásban lévő sós vízben kifőzöm. Ha kész hideg vízzel leöblítem és lecsepegtetem.
A brokkolit rózsáira szedem és ízlés szerinti nagyságú darabokra vágom. a szárát is összevágom, a vastagabb részeket előtte meghámozom.
Nagy méretű lábasban a zsíron megpirítom a kockára vágott lilahagymát, majd hozzáadom a kockára vágott bacon szeleteket is, végül a brokkolit.
Sózom borsozom, aláöntök fél deci vizet és fedő alatt puhára párolom.
Ha megpuhult belekeverem a tésztát és az összemorzsolt mozzarellát.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »