Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Szicíliai húsgombóc recept

Szicíliai húsgombóc
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:
    50 dkg darált csirkehús (vagy pulyka)

    bors
    oregánó
    bazsalikom
    1 fej vöröshagyma
    2 gerezd fokhagyma
    1 liter paradicsomlé
    olasz fűszerkeverék
    kókuszolaj
    teljes kiőrlésű lisztből készült tészta

    Elkészítése:

    A csirkehúst fűszerezzük és apró golyókat formálunk, forró kókuszolajban mindkét oldalát elősütjük. Lecsöpögtetjük.

    A hagymát kevés maradék kókuszolajon üvegesre pároljuk, majd felöntjük a paradicsomlével. Fűszerezzük, belereszeljük a fokhagymát. Beletesszük a golyókat és együtt készre pároljuk, ha nem sűrűsödik be teljesen, akkor kevés keményítőt keverjünk hozzá.

    Főzzünk ki hozzá tésztát és reszeljünk rá parmezánt.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá