Szénégetők lakomája recept

Hozzávalók:
- 150 g spagetti
- 4 szelet füstölt szalonna
- 1/2 fej lilahagyma
- 1/2 szál kolbász
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 ek tejföl
- ízlés szerint petrezselyemzöld
- ízlés szerint só
- ízlés szerint bors
Elkészítése:
A spagettit a megszokott módon kifőzzük.
Közben egy serpenyőben a csíkokra vágott szalonnát zsírjára sütjük, majd a tepertőt kiemeljük.
Jöhet a kolbász, majd miután megsült, azt is szintén vegyük ki a serpenyőből.
A visszamaradt zsiradékban dinszteljük meg a karikázott hagymát is, majd ha a tészta is megfőtt, leszűrve a serpenyőbe tesszük és jól összekeverjük.
Ezután a tojást a tejföllel elkeverjük és a spagettihez öntjük. Kicsit rotyog, majd hozzáadjuk a kolbászkarikákat és a szalonna pörcöt és a friss petrezselymet.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »