Szénégetők lakomája recept
Hozzávalók:
- 150 g spagetti
- 4 szelet füstölt szalonna
- 1/2 fej lilahagyma
- 1/2 szál kolbász
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 2 ek tejföl
- ízlés szerint petrezselyemzöld
- ízlés szerint só
- ízlés szerint bors
Elkészítése:
A spagettit a megszokott módon kifőzzük.
Közben egy serpenyőben a csíkokra vágott szalonnát zsírjára sütjük, majd a tepertőt kiemeljük.
Jöhet a kolbász, majd miután megsült, azt is szintén vegyük ki a serpenyőből.
A visszamaradt zsiradékban dinszteljük meg a karikázott hagymát is, majd ha a tészta is megfőtt, leszűrve a serpenyőbe tesszük és jól összekeverjük.
Ezután a tojást a tejföllel elkeverjük és a spagettihez öntjük. Kicsit rotyog, majd hozzáadjuk a kolbászkarikákat és a szalonna pörcöt és a friss petrezselymet.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »









