Szénégetők lakomája recept
Hozzávalók:
- 150 g spagetti
- 4 szelet füstölt szalonna
- 1/2 fej lilahagyma
- 1/2 szál kolbász
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 2 ek tejföl
- ízlés szerint petrezselyemzöld
- ízlés szerint só
- ízlés szerint bors
Elkészítése:
A spagettit a megszokott módon kifőzzük.
Közben egy serpenyőben a csíkokra vágott szalonnát zsírjára sütjük, majd a tepertőt kiemeljük.
Jöhet a kolbász, majd miután megsült, azt is szintén vegyük ki a serpenyőből.
A visszamaradt zsiradékban dinszteljük meg a karikázott hagymát is, majd ha a tészta is megfőtt, leszűrve a serpenyőbe tesszük és jól összekeverjük.
Ezután a tojást a tejföllel elkeverjük és a spagettihez öntjük. Kicsit rotyog, majd hozzáadjuk a kolbászkarikákat és a szalonna pörcöt és a friss petrezselymet.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »









