Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Szarvacska (lumaconi) baconnel, rukkolával és parmezánnal recept

Szarvacska (lumaconi) baconnel, rukkolával és parmezánnal
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 25 dkg szarvacska tészta
    • 10 dkg darabolt bacon
    • 3 szál rukkola
    • 3 fej csiperke gomba
    • 1 szál újhagyma zöldjével
    • 1 paradicsom
    • 1 chili
    • 5 dkg parmezan
    • olívaolaj
    • őrölt fekete bors
    • oregáno

    Elkészítése:

    A tésztát feltesszük főni.

    A bacont egy kevés olívaolajon megsütjük. Beletesszük a feldarabolt újhagymát, a paradicsomot, a chilit és a gombát. Fűszerezzük, végül rádobjuk a rukkolát.

    A sajtot lereszeljük. A tésztára rászedjük a zöldségeket, s megszórjuk a reszelt sajttal.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá