Szarvacska (lumaconi) baconnel, rukkolával és parmezánnal

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 25 dkg szarvacska tészta
  • 10 dkg darabolt bacon
  • 3 szál rukkola
  • 3 fej csiperke gomba
  • 1 szál újhagyma zöldjével
  • 1 paradicsom
  • 1 chili
  • 5 dkg parmezan
  • olívaolaj
  • őrölt fekete bors
  • oregáno

Elkészítése:

A tésztát feltesszük főni.

A bacont egy kevés olívaolajon megsütjük. Beletesszük a feldarabolt újhagymát, a paradicsomot, a chilit és a gombát. Fűszerezzük, végül rádobjuk a rukkolát.

A sajtot lereszeljük. A tésztára rászedjük a zöldségeket, s megszórjuk a reszelt sajttal.