Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Szalonnás, gombás lepény recept

Szalonnás, gombás lepény
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:
    Tésztához:

    • 30 dkg liszt
    • 1/2 cs élesztő
    • 1 dl tej
    • 1 kiskanál cukor
    • 1 kiskanál só
    • 2 ek olaj

    Feltét:

    • tejföl
    • szalonna
    • hagyma
    • gomba
    • bors,sajt

    Elkészítése:
    A tészta hozzávalóiból langyos tejjel pizza tésztát készítünk,majd kelesztjük.Amíg kel felkockázzuk a szalonnát,felszelünk egy kis fej hagymát és a gombát. Ha megkelt a tészta,tepsiméretűre nyújtjuk,megkenjük tejföllel,megszórjuk a szalonnával,rá a szeletelt gomba,bors,(én most tettem rá 1 kis zacskó olivabogyót is,sőt aprítottam rá bazsalikomot is),majd megszórjuk reszelt sajttal. 180 fokos sütőben kb fél óra alatt kész.A szalonnából direkt nem írtam mennyiséget,mert ízlés szerint lehet rátenni.Én ma ezt kolbászos bableves mellé kínálom.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá