Spagetti (makaróni) milánói módra recept
Hozzávalók:
- 50 dkg spagetti vagy makaróni
- 1 evőkanál olaj
- 1 kis fej reszelt vöröshagyma
- 2 evőkanál paradicsompüré
- 25 dkg főtt füstölt tarja
- 20 dkg gomba
- só
- őrölt bors
- 1 kis ágacska friss rozmaring
- a tetejére 30 dkg reszelt sajt
Elkészítés:
A spagettit bő sós vízben puhára főzzük. Közben az olajon megpirítjuk a vöröshagymát, és beletesszük a paradicsompürét, a kockákra vágott füstölt húst meg a megtisztított, karikákra vágott gombát. A fűszerekkel ízesítjük, és addig pároljuk, amíg a gomba meg nem puhult. A mélytányérokba osztott spagetti tetejére 2-3 evőkanál mártást öntünk, és reszelt sajttal gazdagon meghintjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

