Sajtos hajtovány recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Elkészítése:
Az élesztőt langyos tejben felfuttatjuk a cukorral, hozzáadjuk a tészta többi hozzávalóját.
Duplájára kelesztjük, ha megkelt, kettévesszük, kinyújtjuk, és a sajtkrémmel betöltjük, feltekerjük mint a bejglit, aztán háromszögekre vagdossuk. A sajtkémet úgy készítjük, hogy a hozzávalóit jól eldolgozzuk.
A tetejét tojásfehérjével megkenjük, sajttal, szezámmaggal megszórhatjuk. 180 fokon szép pirosra sütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.