Rakott túrós csusza recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 1 csomag nagy fodros kocka vagy csusza tészta(esetleg lebbencs)
- szalonnakockák
- 25 dkg túró
- 2,5 dl tejföl
Elkészítése:
A tésztát kifőzzük, közben a kockákra vágott szalonnákat olajon megpirítjuk, a kisült zsírján a tésztát is átpirítjuk. Egy olajozott jénaiba, vagy tepsibe rétegezzük, egy sor tészta, rá a szalonnakockák és rámorzsolom a túrót, tejföllel meglocsoljuk, ameddig tart,addig rétegezzük. A legfelső sor tészta legyen, tejföllel locsoljuk meg, lefedjük alufóliával. 10 percig sütjük lefedve, majd fólia nélkül addig sütjük amíg nem lesz szép piros. Salátával nagyon finom!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.