Rakott makaróni recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 30 dkg makaróni
- 4 db főtt FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg füstölt kolbász
- 2 kis pohár tejföl
- egy kis vaj a jénai kikenéséhez
- pici só
- ízlés szerint reszelt sajt
Elkészítése:
A makarónit sós vízben megfőzzük, majd lecsurgatjuk. Egy nagyobb jénait vagy tepsit kikenünk vajjal, először a tészta egy harmadát rakjuk rá, erre kerül a szeletelt főtt tojások fele,megtejfölözünk, majd újabb tészta réteg, amire karikára vágott füstölt kolbászok és a tojások másik fele kerül, majd az egészet befedjük tésztával amint szintén megtejfölözünk. A tetejére reszelt sajtot szórunk. A sütőben készre sütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.