Hamis stíriai metélt recept

Hozzávalók:
- 25 dkg száraz fodros nagykocka tészta
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg kristálycukor
- 1 csomag vaníliáscukor
- 2 pohár (4dl) natúr kefir
- 1 pohár (2dl) tejföl
- 5 dl tej
- mazsola
- reszelt citromhéj
Elkészítés:
A tésztát szárazon egy közepes nagyságú, olajjal kikent tepsiben egyenletesen elosztjuk. Mazsolával, reszelt citromhéjjal meghintjük. A három tojást (szétválasztás nélkül) habosra keverjük a cukorral és a vaníliás cukorral. Hozzákeverjük a kefirt ,tejfölt és a fél liter tejet. A kész masszát óvatosan a tésztára öntjük, közepes lángú sütőben sütjük az ínycsiklandozó illatok megjelenéséig. Jó étvágyat!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »