Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Spanyol burgonyalepény recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 25 dkg burgonya
    • 6  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 10 dkg vaj
    • 1 fej vöröshagyma

    Elkészítés:
    Apróra vágjuk a vöröshagymát, és a vaj felében megfonnyasztjuk. A megtisztított, kis kockákra vágott burgonyát beletesszük, megsózzuk, és egy kevés vízzel puhára pároljuk, de ne főjön szét. A tűzről levéve, langyosra hűtjük, és a nyers tojásokkal összekeverjük. A maradék vajjal egy nagy vagy két kisebb lepényt sütünk belőle, amely elég vastag, és félidőben megfordítva, mindkét felét ropogósra pirítjuk, de a belseje lágy maradjon.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá