Ukrán lángos recept
Hozzávalók:
- 4 nagy szem (kb. 40 dkg) burgonya
- 2 nagy fej vöröshagyma
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - evőkanál zabpehely
- só
- őrölt bors
- a sütéséhez bőven olaj
- a tálalásához tejföl
Elkészítés:
A meghámozott nyers burgonyát meg a hagymát megreszeljük és a tojással meg a zabpehellyel összekeverjük. Megsózzuk, megborsozzuk, és 15 percig állni hagyjuk. Kevés olajban, lehetőleg teflonserpenyőben, vékony, tenyérnyi lángosokat sütünk belőle, és azon frissiben, tejföllel megkenve fogyasztjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »

