Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gnocchi recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 60 dkg főtt burgonya
    • 20-30 dkg liszt (attól függően, hogy mennyire lisztes a burgonya)
    • 1 evőkanál búzadara
    • 1 evőkanál olaj
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • bolognai mártás
    • sajt

    Elkészítés:

    A hozzávalókat összegyúrjuk, cipókba osztjuk, ujjnyi vastag rudakat sodrunk belőle, és hüvelyknyi darabokra vágjuk. Ezeket a kis tésztadarabokat homorúan fektetett, lisztezett villa fogazatához nyomva lisztes hüvelykujjunkkal „lepörgetjük”, hogy szép bordás hátú, kagyló formájú tésztákat kapjunk. Sós vízben kifőzzük, és bolognai paradicsommártással (súgóval) összekeverve, sajttal gazdagon meghintve kínáljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá