Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Grízgaluska(daragaluska) recept

Grízgaluska(daragaluska)
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 2db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 3-4 ek búzadara
    • pici só

    Elkészítése:

    A tojásokat üssük fel és egy csipet sóval keverjük el. Adjunk hozzá annyi búzadarát, hogy kb. tejföl sűrűségű masszát kapjunk.

    Tegyük a masszát legalább egy órára hűtőbe.Az időközben besűrűsödött masszából két vizes evőkanál segítségével szaggassunk galuskákat éppen csak forrásban lévő sós vízbe.

    Főzzük kb. 15 percig (akkor jó, ha a kettévágott galuska közepe már üveges), majd szűrőkanállal szedjük külön edénybe és tartsuk lefedve tálalásig.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá