Elzászi hagymás lepény recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
Tészta:
- 50 dkg liszt
- 2 dl tej
- 1 élesztő
- pici cukor
- 1 kávéskanál só
- 1 evőkanál olaj
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Feltét:
- 3 dl tejföl
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 50 dkg bacon vagy tarja
Elkészítése:
Az élesztőt a tejben megfuttatjuk , majd a többi hozzávalóval egy közepesen lágy tésztát készítünk. 35-40 percig kelesztjük, majd nagy méretű gáztepsibe nyújtjuk, rákenjük a tejfölt, ráhalmozzuk az apróra vágott hagymát, majd a pici kockára vágott tarját. Kb. fél óra alatt aranybarnára sül.
Tipp:
Nagyon egyszerű gyors, kiadós és finom!!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.