Elzászi hagymás lepény recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tészta:
- 50 dkg liszt
- 2 dl tej
- 1 élesztő
- pici cukor
- 1 kávéskanál só
- 1 evőkanál olaj
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Feltét:
- 3 dl tejföl
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 50 dkg bacon vagy tarja
Elkészítése:
Az élesztőt a tejben megfuttatjuk , majd a többi hozzávalóval egy közepesen lágy tésztát készítünk. 35-40 percig kelesztjük, majd nagy méretű gáztepsibe nyújtjuk, rákenjük a tejfölt, ráhalmozzuk az apróra vágott hagymát, majd a pici kockára vágott tarját. Kb. fél óra alatt aranybarnára sül.
Tipp:
Nagyon egyszerű gyors, kiadós és finom!!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »