Elzászi hagymás lepény recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
Tészta:
- 50 dkg liszt
- 2 dl tej
- 1 élesztő
- pici cukor
- 1 kávéskanál só
- 1 evőkanál olaj
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Feltét:
- 3 dl tejföl
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 50 dkg bacon vagy tarja
Elkészítése:
Az élesztőt a tejben megfuttatjuk , majd a többi hozzávalóval egy közepesen lágy tésztát készítünk. 35-40 percig kelesztjük, majd nagy méretű gáztepsibe nyújtjuk, rákenjük a tejfölt, ráhalmozzuk az apróra vágott hagymát, majd a pici kockára vágott tarját. Kb. fél óra alatt aranybarnára sül.
Tipp:
Nagyon egyszerű gyors, kiadós és finom!!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Kekszből álomdesszert – 8 variáció, amit ki kell próbálnod
Ha olyan desszertre vágysz, ami gyorsan elkészül, nem igényel sütőt, de még
Tovább olvasom »
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »

