Zöldborsós csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemell filé
- 1 darab vöröshagyma
- 1 darab paprika
- 1 darab paradicsom
- 1 kis kanál pirospaprika
- só
- csipet bors
- 50 dkg mirelit borsó
- 1 dl olaj
- 1 dl főzőtejszín
- 1 dl tejföl
- 1 kanál liszt
Elkészítése:
A csirkemellet megmossuk, majd csíkokra vágjuk. A hagymát, a paprikát és a paradicsomot szintén feldaraboljuk, majd egy serpenyőben olajat hevítünk. A felhevített olajon üvegesre pároljuk a hagymát, hozzáadjuk a húst, a paprikát és a paradicsomot, majd megszórjuk pirospaprikával és sóval. Egy picit megpirítjuk, majd felöntjük vízzel.
Amikor kezd megpuhulni a hús, hozzáadjuk a zöldborsót és együtt puhára főzzük. A végén hozzáadjuk a tejszínt és lisztes tejföllel behabarjuk.
Nokedlivel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »