Zöldborsós csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemell filé
- 1 darab vöröshagyma
- 1 darab paprika
- 1 darab paradicsom
- 1 kis kanál pirospaprika
- só
- csipet bors
- 50 dkg mirelit borsó
- 1 dl olaj
- 1 dl főzőtejszín
- 1 dl tejföl
- 1 kanál liszt
Elkészítése:
A csirkemellet megmossuk, majd csíkokra vágjuk. A hagymát, a paprikát és a paradicsomot szintén feldaraboljuk, majd egy serpenyőben olajat hevítünk. A felhevített olajon üvegesre pároljuk a hagymát, hozzáadjuk a húst, a paprikát és a paradicsomot, majd megszórjuk pirospaprikával és sóval. Egy picit megpirítjuk, majd felöntjük vízzel.
Amikor kezd megpuhulni a hús, hozzáadjuk a zöldborsót és együtt puhára főzzük. A végén hozzáadjuk a tejszínt és lisztes tejföllel behabarjuk.
Nokedlivel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »