Vörösboros kacsamell recept

Hozzávalók:
- 1 kacsamell filé
- 1 dl vörösbor
- só,bors,fokhagyma
- 2-3 zsályalevél
- 1 szál rozmaring
- 1 dl olaj
- 1,5 kg újburgonya
- 1 nagy pohár tejföl
- 1 csokor petrezselyemzöld
- só
- bors
Elkészítése:
A kacsamellet felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk és az olajban kérget sütünk neki. Felöntjük a borral, beletesszük a zsályát, rozmaringot és a fokhagymát. Fedő alatt puhára pároljuk a húst(kb.20 perc). A burgonyát megkaparjuk, sós vízben puhára főzzük. Az apróra vágott petrezselyemzöldet egy kanál olajon megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a tejfölt és jól összeforraljuk. Összeforgatjuk a megfőtt burgonyával.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »