Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Töltött csirkemell cukkinitócsnin recept

Töltött csirkemell cukkinitócsnin
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Drága



  • Hozzávalók:

    • 1/2 kg csirkemell filé
    • 3 db piros kápia paprika
    • 20 dkg sonka
    • 3 közepes cukkini
    • bors
    • rozmaring
    • fokhagymakrém
    • 20 dkg liszt
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • a sütéshez olaj
    • fogpiszkáló

    Elkészítése:

    A csirkemell filét felszeletelem nagyobb darabokra, sózom, borsozom, rozmaringgal meghintem.

    A paprikát és sonkát vastagabbra csíkozom, egy fél cukkinival együtt, majd kiterítek egy mell filét, ráteszek egy csík paprikát, egy csík sonkát, egy csík cukkinit, szorosan feltekerem, majd fogpiszkálóval megtűzöm.

    Egy nagyobb serpenyőben olajat hevítek, kis vizet öntök alá és a húsokat beletéve, tetejüket fokhagymakrémmel megkenve előbb párolom, majd sütöm, közben megforgatom.

    A megmaradt 2 és fél cukkinit lehéjazom, nagyobb lyukú reszelőn lereszelem, belekeverek 2 egész tojást 20-25 dkg lisztet, fokhagymát, pici sót és őrölt borsot.
    Egy serpenyőben forró olajban nagyobb kanállal kiszaggatva mindkét oldalát pirosra sütöm.

    Ha a csirkemell megsült, a fogpiszkálót eltávolítom belőle, felszeletelem, és a cukkínitócsnira halmozom.
    Rendkívül finom és laktató étel.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá