Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Töltött csirkecombok recept

Töltött csirkecombok
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 6 csirkecomb
    • őrölt bors
    • petrezselyemzöld
    • száraz kenyér
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 kk zsir

    Elkészítése:

    A combokat megmossuk, sózzuk, borsozzuk.

    Elkészítjük a tölteléket: a száraz kenyeret beáztatjuk. A petrezselymet apróra összevágjuk. A megdagadt kenyeret kinyomkodjuk, kicsit sózzuk, hozzáadjuk a tojást, a vágott petrezselymet, a zsírt, és összeállítjuk a tölteléket.

    A csirkecombok bőrét egyik felénél felszedjük, és a tölteléket óvatosan belehelyezzük. A hús tetejére is tegyünk a töltelékből.

    Egy kerámia edénybe tesszük, és 180 fokos sütőben (először lefedve, majd a végén rápirítva) szép pirosra megsütjük. Krokettel kínáljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá