Töltött csirke recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók 4 személyre:
- 1 db 1,5 kg-os konyhakész csirke
- 10 dkg bacon
- 1 fej fehér hagyma /sima vöröshagyma is jó/
- 2 db zsemle
- 2 dl tej
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 kis doboz konzerv kukorica
- 15 dkg sajt
- só
- őrölt fehér bors
- majoránna
- szárnyas fűszer
- ételízesítő
- petrezselyemzöld
- 1 db sütőzacskó
Elkészítése:
A csirkét megtisztítjuk,megmossuk,kívül-belül sózzuk,fűszerezzük. A tojásokat megfőzzük. A sajtot lereszeljük vagy a baconnal együtt kis kockákra vágjuk. A hagymát és a petrezselymet finomra vágjuk. A zsemléket tejbe áztatjuk,kinyomkodjuk. A bacont kipirítjuk,megfonnyasztjuk rajta a hagymát. Hozzáadjuk a petrezselymet,leszűrt kukoricát,borsozzuk,ételízesítőt adunk hozzá. Belekeverjük a sajtot,kockákra vágott főtt tojást és a kinyomkodott zsemléket.
A tölteléket a csirke hasüregébe töltjük. A nyílást összetűzzük vagy bevarrjuk. A csirkét sütőzacskóba tesszük és előmelegített sütőben kb 1,5 óra alatt szép pirosra sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »