Hozzávalók 4 személyre:
Elkészítése:
A csirkét megtisztítjuk,megmossuk,kívül-belül sózzuk,fűszerezzük. A tojásokat megfőzzük. A sajtot lereszeljük vagy a baconnal együtt kis kockákra vágjuk. A hagymát és a petrezselymet finomra vágjuk. A zsemléket tejbe áztatjuk,kinyomkodjuk. A bacont kipirítjuk,megfonnyasztjuk rajta a hagymát. Hozzáadjuk a petrezselymet,leszűrt kukoricát,borsozzuk,ételízesítőt adunk hozzá. Belekeverjük a sajtot,kockákra vágott főtt tojást és a kinyomkodott zsemléket.
A tölteléket a csirke hasüregébe töltjük. A nyílást összetűzzük vagy bevarrjuk. A csirkét sütőzacskóba tesszük és előmelegített sütőben kb 1,5 óra alatt szép pirosra sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!