Tepsis sajtos hús recept
Hozzávalók:
- 1 kg csirkemell filé
- 25 dkg trappista sajt
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 4 ek liszt
- kevés tej
- só
- bors
- delikát
- szárnyas fűszersókeverék
- tepsi kikenéséhez kevés zsír
Elkészítése:
A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, mintha rántanánk. A tejből, lisztből, tojásból masszát keverünk (hasonló a palacsintáéhoz csak ez sűrűbb).
Egy tepsit kizsírozzunk és erre helyezzük a húsokat, amit így készítünk: a csirkemellet beforgatjuk a masszába és lerakunk a tepsibe egy sort, majd megszórjuk sajttal és a fűszerekkel, majd ezt addig ismételjük míg el nem fogy a hús.
Ha marad masszánk akkor ráöntjük még azt is a tepsiben lévő húsra és a sajttal megszórjuk és fűszerezzük.
Előmelegített sütőben megsütjük kicsit pirosabbra. Mikor elkészült kockákra szeleteljük és tálaljuk körettel vagy anélkül.
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

