Tepsis sajtos hús recept

Hozzávalók:
- 1 kg csirkemell filé
- 25 dkg trappista sajt
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4 ek liszt
- kevés tej
- só
- bors
- delikát
- szárnyas fűszersókeverék
- tepsi kikenéséhez kevés zsír
Elkészítése:
A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, mintha rántanánk. A tejből, lisztből, tojásból masszát keverünk (hasonló a palacsintáéhoz csak ez sűrűbb).
Egy tepsit kizsírozzunk és erre helyezzük a húsokat, amit így készítünk: a csirkemellet beforgatjuk a masszába és lerakunk a tepsibe egy sort, majd megszórjuk sajttal és a fűszerekkel, majd ezt addig ismételjük míg el nem fogy a hús.
Ha marad masszánk akkor ráöntjük még azt is a tepsiben lévő húsra és a sajttal megszórjuk és fűszerezzük.
Előmelegített sütőben megsütjük kicsit pirosabbra. Mikor elkészült kockákra szeleteljük és tálaljuk körettel vagy anélkül.
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »
12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »