Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tejszínes-gombás csirkeragu recept

Tejszínes-gombás csirkeragu
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 0,5 kg gomba
    • 0,5 kg csirkemell
    • 2-3 dl főzőtejszín
    • 2 db vöröshagyma
    • 1 gerezd fokhagyma
    • olaj
    • 1 cs petrezselyemzöld
    • só,bors,delikát
    • 1 ek étkezési keményítő (vagy liszt)

    Elkészítése:

    Kevés olajon megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, petrezselymet, majd beletesszük a kis csíkokra vágott csirkemellet. Kicsit pároljuk, majd ezután kerül bele a felszeletelt gomba, a fokhagyma, só, bors, delikát. Készre főzzük (nem kell bele víz, mert a gomba sok vizet enged). A tejszínben elkeverjük az étkezési keményítőt (vagy lisztet), majd belecsorgatjuk a kész raguba. Pár percig forraljuk, majd tálalhatjuk is.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá