Tejszínes-gombás csirkeragu recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 0,5 kg gomba
- 0,5 kg csirkemell
- 2-3 dl főzőtejszín
- 2 db vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- olaj
- 1 cs petrezselyemzöld
- só,bors,delikát
- 1 ek étkezési keményítő (vagy liszt)
Elkészítése:
Kevés olajon megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, petrezselymet, majd beletesszük a kis csíkokra vágott csirkemellet. Kicsit pároljuk, majd ezután kerül bele a felszeletelt gomba, a fokhagyma, só, bors, delikát. Készre főzzük (nem kell bele víz, mert a gomba sok vizet enged). A tejszínben elkeverjük az étkezési keményítőt (vagy lisztet), majd belecsorgatjuk a kész raguba. Pár percig forraljuk, majd tálalhatjuk is.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.