Tejfölös sült csirkemell recept

Elkészítése:
A megmosott, szárazra törölt csirkét feldaraboljuk, és megsózzuk. Egy serpenyőben kevés olajon az apró kockákra vágott hagymát megpároljuk, hozzáadjuk a felszeletelt gombát. Megsózzuk, meghintjük őrölt borssal, kakukkfűvel, és megsütjük.
A tepsit enyhén kivajazzuk, és rárakjuk a csirkedarabokat. Befedjük a kész gombával, és rátesszük a reszelt sajtot. A tejszínt elkeverjük a tojással, megízesítjük sóval, őrölt fekete borssal és ráöntjük a húsra.
A tejfölben elkeverjük a tojást, megízesítjük sóval, őrölt fekete borssal, és ráöntjük a húsra. A tepsis húst alufóliával letakarjuk, és 90 percen át forró sütőben megsütjük. Az utolsó 10 percbe eltávolítjuk a fóliát róla, és megpirítjuk a tetejét. Friss salátával tálaljuk.
Tipp:
https://www.youtube.com/watch?v=PUBuRXE-NwE
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »