Tejfölös póréhagymás csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemell
- 1 nagyobb póréhagyma
- ízlés szerint só
- ízlés szerint bors
- 1 kk pirospaprika
- étolaj
- 500 g rizs
- 325 g tejföl
- víz
Elkészítése:
A póréhagymát összeaprítom és kevés olajon megpárolom. A csirkemellet kockára vágom és hozzáadom a póréhagymához. Sózom, borsozom, majd hozzáadom a pirospaprikát, kb 1 dl vizet öntök hozzá.
Puhára főzöm a húst, gyorsan megfő és a végén a tejfölt hozzáöntöm, keverek rajta egyet és készen is van.
A rizst sós vízben készre főzöm.
Jó étvágyat hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »