Tejfölös póréhagymás csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemell
- 1 nagyobb póréhagyma
- ízlés szerint só
- ízlés szerint bors
- 1 kk pirospaprika
- étolaj
- 500 g rizs
- 325 g tejföl
- víz
Elkészítése:
A póréhagymát összeaprítom és kevés olajon megpárolom. A csirkemellet kockára vágom és hozzáadom a póréhagymához. Sózom, borsozom, majd hozzáadom a pirospaprikát, kb 1 dl vizet öntök hozzá.
Puhára főzöm a húst, gyorsan megfő és a végén a tejfölt hozzáöntöm, keverek rajta egyet és készen is van.
A rizst sós vízben készre főzöm.
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »